SERVEIS

Assessorament i gestions

Comptem amb els suficients coneixements per assessorar i desenvolupar qualsevol tipus de cultiu que es vulgui realitzar, ja sigui d'àmbit agrícola o relacionat amb la jardineria.

Realitzem plans de fertilització i de tractaments fitosanitaris per qualsevol tipus de plaga, malaltia i/o males herbes.

Tenim en propietat la distribuició de maquinària agrícola per a qualsevol tipus de necessitat, acompanyada de servei tècnic i disponibilitat de recanvis.

També disposem de personal qualificat per a realitzar quaderns de camp en diversos àmbits.


Fitosanitaris, Adobs, Llavors i Maquinaria

Ebrecultius disposa d'un ampli catàleg de productes fitosanitaris i adobs, ja que comptem amb una extensa gama de productes, degut a la qualitat de les empreses que tenim en distribució. També tenim en disponibilitat una amplia varietat de llavors per a diferents cultius.

Disposem de qualsevol tipus de màquina i/o accessori per labors agrícoles al vostre servei.

DISTRIBUIDOR OFICIAL:


Jardineria i complements

Comptem amb un ampli catàleg de productes destinats a la jardineria com són tot tipus de substrats, llavors, planta de temporada i ornamental, planta d'interior i tot tipus de productes per a dur a terme el manteniment del seu jardí i plantes.

Distribuidor oficial:


Maquinària manual, ferreteria i reparacions

A Ebrecultius tenim el servei de venta de maquinària manual, de combustió i elèctrica, gràcies al ampli catàleg de les nostres empreses en distribució.

També tenim el servei de tot tipus de recanvis dels nostres productes en distribució entre d'altres.

Comptem amb servei de taller on gestionem les garanties dels nostres productes i exercim tot tipus de reparacions de màquinaria.

Distribuidor oficial:


Alimentació animal i complements

Tenim en disposició un llarg catàleg de productes per a l'alimentació de tot tipus d'animal. Comptem amb una gran varietat de pinsos per a gos.

També comptem amb tot tipus d'accessoris per a qualsevol tipus d'explotació ramadera.

Estem especialitzats amb la pràctica de la monta de cavalls comptam amb més de 200 productes per a la pràctica d'aquest esport.

També comptem amb el servei de venta d'animals vius de bestiar cunícola, aviram entre d'altres depenent temporada

Distribuidor oficial:


Reg i piscines

Disposem d'una amplia varietat de productes per instal·lacions de reg juntament amb tots els seus accessoris.

També disposem de qualsevol tipus de producte relacionat amb piscines d'aigua dolça i salada, així com també comptem amb tot tipus de productes per al manteniment de les mateixes.


Agrotenda

A Ebrecultius, disposem d'una amplia gama de productes per a l'alimentació on la majoria intentem que siguin d'origen català i marques rellevants en el nostre mercat gastronómic.

També tenim un departament d'elavoració de lots per a nadal o detalls elavorats per a qualsevol tipus d'events.

Distribuidor oficial: